Jyväskylässä järjestetään palloilulajien yhteinen Pelaajan polku -ilta tiistaina 23.1.2018 klo 17.30 – 20.30, KESLIn toimistolla, Onkapannu 2. Pelaajapolku ilta on järjestetty yhteistyössä Olympiakomitean, lajiliittojen sekä urheiluakatemioiden ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa. Tapahtuma on jatkoa reilu vuosi sitten Jukka Rautakorven kanssa järjestetyille valtakunnalliselle sekä alueelliselle tapahtumille.

Tilaisuuden ajatus on keskustella pelistä. Pelaajapolku -illan alustuksen pitää Sami Kalaja Kihulta ja tavoitteena on  jättää keskustelulle reilusti aikaa. Mukana keskustelemassa ovat myös Olympiakomitean juuri aloittanut palloilulajien vastuuvalmentaja Ari Tammivaara sekä Suomen Palloliiton nuorisovalmennuspäällikkö Marko Viitanen.

Tilaisuus ei vaadi erillistä ilmoittautumista!

Tervetuloa!

Contact Us

Emme ole juuri nyt paikalla, mutta jätä meille tästä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Not readable? Change text.