Jyväskylän Urheiluakatemia -opintojen ensimmäinen osa, Urheilijan hyvinvointi, järjestettiin syyslukukaudella 2017. Tuolla jaksolla mukana oli parikymmentä akatemiaurheilijaa. Pääosin osallistujat olivat JAMKista, mutta mukana oli myös lukio- ja yliopistourheilijoita. JUA-opinnot esite

Helmikuusa käynnistyy JUA-opintojen toinen osa, Urheilijan yhteistyösuhteet, 5 op. Näissä opinnoissa keskitytään viestintään, yhteistyösuhteisiin sekä tutustutaan urheilumanagerointiin ja sponsoriyhteistyöhön.

JUA-opinnot on tarkoitettu on ainoastaan Urheiluakatemian urheilijoille. Opinnot voi sisällyttää vapaasti valittaviin opintoihin kaikissa JAMKin tutkinto- ohjelmissa. Opintokokonaisuus pitää hyväksyttää omalla tutoropettajalla/ koulutusvastaavalla ennen aloittamista.
Myös muiden kuin JAMKin opiskelijoiden on mahdollista osallistua JUA-opintoihin Avoimen JAMKin kautta. Tällöin urheilijan tulee itse selvittää opintojen hyväksiluku omiin opintoihin. Muille kuin ammattikorkeakoulun opiskelijoille opintojakson hinta on 75€. Urheilijan yhteistyösuhteet -ilmoittautumislinkki

 

Contact Us

Emme ole juuri nyt paikalla, mutta jätä meille tästä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Not readable? Change text.