Neljä jyväskyläläistä hiihtosuunnistajaa on valittu Viron Tartossa 21.-25.2. käytäviin opiskelijoiden MM-kisoihin. Kahdeksanhenkisessä kisajoukkueessa Jyväskylän Urheiluakatemiasta ovat mukana Santeri Aikio, Suvi Oikarinen, Sanna Pusa ja Misa Tuomala (Joensuun UA).

Menestystä koitoksiin!

Olympiakomitean tiedote kisoista:
suomen-joukkue-opiskelijoiden-hiihtosuunnistuksen-mm-kilpailuihin-tartoon-21.-25.2.2018-002

Kisasivut: http://www.wucskio2018.com

Kansainvälisen opiskelijaurheiluliiton FISU:n alaisia opiskelijoiden MM-kilpailuja järjestetään joka toinen vuosi lajeissa, jotka eivät kuulu universiadien vakituiseen lajiohjelmaan. Vuonna 2018 opiskelijoiden maailmanmestaruuksista kamppaillaan 34 lajissa. Osallistumisoikeus opiskelijoiden MM-kisoihin on 17-25 -vuotiailla korkeakouluopiskelijoilla. Suomalaisurheilijoiden osallistumisesta opiskelijoiden MM-kisoihin vastaa Olympiakomitea yhdessä asianomaisen lajiliiton kanssa.

Contact Us

Emme ole juuri nyt paikalla, mutta jätä meille tästä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Not readable? Change text.