Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on mahdollisuus suorittaa 15 op urheiluakatemia -opintoja, jotka tukevat urheilu-uran ja opintojen yhdistämistä. Opinnoissa on tukena Jyväskylän Urheiluakatemia. Opintokonaisuuden tavoitteena on yhdistää sekä opinnoissa että urheilu-uralla saatua tietotaitoa ja kehittää urheilijaopiskelijan osaamista tulevaisuutta palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Opinnot on tarkoitettu Urheiluakatemian urheilijoille. Opintokokonaisuus pitää hyväksyttää omalla tutoropettajalla/koulutusvastaavalla ennen aloittamista. Opinnoista voi suorittaa 1-3 osakokonaisuutta (Osa 1: Urheilijan hyvinvointi 5 op, Osa 2: Urheilijan yhteistyösuhteet 5 op, Osa 3: Urheilijan urasuunnittelu 5 op). Kokonaisuudet on hyvä suorittaa suunnitellussa järjestyksessä. Ne voidaan aloittaa missä opintojen vaiheessa tahansa, suositeltavaa on kuitenkin aloittaa ensimmäinen osuus mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Kolmas osio on tarkoitettu opintojen loppuvaiheessa oleville. Opinnot arvioidaan hyväksytty-hylätty asteikolla.

Kurssit löytyvät kaikki avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta ja muille kuin JAMKin tutkinto-opiskelijoille kunkin osion (5 op) hinta on 75€.
Ilmoittautuminen osa 1: 23.9. mennessä, osat 2 ja 3: 19.11.2018 – 16.12.2018.
JAMKin opiskelijat ilmoittautuvat kursseille JAMKin sisäisen verkkopalvelun kautta, muualta tulevat opiskelijat avoimen AMKn kautta.

Esite opinnoista: esite_2018-2019_a4_urheiluakatemiaopinnot

Lisätiedot osa 1:stä ja ilmoittautumistiedot (muut kuin JAMKin opiskelijat): Urheilijan hyvinvointi 5 op

Contact Us

Emme ole juuri nyt paikalla, mutta jätä meille tästä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Not readable? Change text.