Suomen Olympiakomitea on lanseeraanut uuden lahjoituskampanjan, jolla kerätään varoja Suomen Urheiluakatemioiden yläkouluikäisten koulupäivän aikaiseen valmennustoimintaan. Yritykset ja yksityishenkilöt voivat tehdä lahjoituksia nuorellesiivet.fi – verkkosivuston sekä tekstiviesti- ja puhelinlahjoituksen kautta.

Kampanjan taustalla on ajatus siitä, että aina kun joku meistä, suomalaisista, menestyy urheilussa, kuuluu voitto kaikille suomalaisille. Voittajiksi ei kuitenkaan synnytä, vaan kasvetaan ja siihen tarvitaan paljon työtä, resursseja ja onnekkuutta, jotka eivät kuitenkaan aina jakaudu tasan. Suomessa yhdenkään urheilusta innostuneen nuoren ei pitäisi joutua lopettamaan unelmiensa tavoittelua taloudellisista syistä ja tämä on koko kampanjan taustalla oleva perimmäinen ajatus.

 

Contact Us

Emme ole juuri nyt paikalla, mutta jätä meille tästä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Not readable? Change text.