Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) jakoi eilen 13.12.2018 Helsingissä opiskeluapurahan lukuvuodelle 2018-2019 yhteensä 122 urheilijalle. Apurahan saajia oli yhteensä 45 eri lajista ja 12 eri urheiluakatemiasta. Jyväskylän Urheiluakatemian urheilijoita oli myös hienosti apurahan saajien joukossa. Meidän urheilijoista apurahan saivat meloja Niklas Vettanen, uimarit Anton Herrala ja Teemu Vuorela, yleisurheilijat Otto Ahlfors, Elmo Lakka ja Eetu Rantala sekä telinevoimistelija Sakari Vekki.

Jyväskylän Urheiluakatemia onnittelee kaikkia apurahan saaneita!

Linkki olympiakomitean uutiseen URA-apurahojen jaosta: https://www.olympiakomitea.fi/2018/12/13/ura-saation-opiskeluapurahan-sai-122-urheilijaa/

Contact Us

Emme ole juuri nyt paikalla, mutta jätä meille tästä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Not readable? Change text.