Vuosi lähenee loppuaan ja kuluneen vuoden aikana Urheiluakatemia on jälleen ollut monessa mukana. Olemme edelleen pitäneet yllä tiivistä valmentajaverkostoamme kokoamalla porukan yhteen valmentajatapaamisten lomassa kuukausittain, joka kerralle vaihtuvien aiheiden ja kokonaisuuksien pariin. Pyrimme myös tiivistämään seurayhteistyötä ja kehittämään akatemiavalmennuksen tasoa ja resursseja koko ajan korkeammaksi. Tällä hetkellä akatemiatoiminta on painottunut monien eri lajien aamutreeneihin yhteistyössä lajiryhmien seurojen kanssa, tällä hetkellä merkittävimmin mukana olevat seurat ovat: JYVO, JYPK, JKU, Swimming Jyväskylä, Kampuksen Plaani, JNV, JYP, Diskos, JPS, JBA, KADY, JFS, TVS Illusion, JJK, O2, Happee ja JYLE. Akatemiaopinnot ovat jatkuneet JAMKissa ja yhteistyötä muiden akatemioiden kanssa opintotarjonnan viemisiksi myös Jyväskylän ulkopuolelle on tehty. Urheilulukio- ja toisen asteen akatemiatoiminta kehittyy edelleen koko ajan ja nyt mukana on myös GRADIA Jämsä.

Vuoteen on mahtunut monia tapahtumia, joissa olemme olleet mukana. Jyväskylässä järjestetyt Kalevan Kisat, Yliopiston avajaismessut, Hakijan- ja JAMK tutuksi päivä, Unescon kansainvälinen opiskelijaurheilijapäivä ja mm. Studia-messut Helsingissä ovat olleet tapahtumia, joissa on voinut nähdä JUA:n oranssia väriä. Tavoitteenamme onkin, että entistä useampi tunnistaa ja löytää meidät ja voi täten hyödyntää kattavia tukipalveluita ja verkostojamme.

Urheilijamäärämme on tällä hetkellä jo yli 1100 ja tämä joukko on kuluneen vuoden aikana jälleen niittänyt menestystä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Toivommekin, että menestys jatkuu myös ensi vuonna ja me pyrimme tukemaan urheilijoita parhaalla mahdollisella tavalla tulosten saavuttamiseksi. Tärkeä tekijä menestyksen jatkumolle on tietenkin meidän nuoret ja juniorit. Yksi keino lisätä heidän valmiuksiaan kasvaa urheilijaksi on  myöskin kuluneen vuoden aikana järjestetyt urheiluluokkien yläkoululeiritykset. Ensi vuosi päästäänkin starttaaman heti 14.-17.1 yläkoululeirin parissa.

 

Jyväskylän Urheiluakatemian väki toivottaa kaikille oikein rauhallista Joulun aikaa ja menestyksekästä vuotta 2019!

 

P.S. Urheilijat muistakaahan huomioda akatemiaurheilijoiden lääkäripalveluiden poikkeukselliset aukioloajat joulun aikaan. Lääkäripalvelut ovat tauolla 21.12.2018 lähtien ja ovat jälleen käytettävissä 3.1.2019 alkaen.

Contact Us

Emme ole juuri nyt paikalla, mutta jätä meille tästä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Not readable? Change text.