Tiedote 11.2.2019

 

Lentopallo ja beach volley Jyväskylän Urheiluakatemian painopistelajeiksi

 

Jyväskylän Urheiluakatemia on nostanut lentopallon ja beach volleyn painopistelajeikseen. JyväsLentis on viime vuosina kasvattanut toimintaansa vahvasti ja toiminta on tuottanut maajoukkuepelaajia sekä lisännyt pelaajamääriä nuoremmissa ikäluokissa. JyväsLentis on toteuttanut useamman vuoden ajan 2. asteen aamuvalmennusta Schildtin Urheilulukiossa ja viimeisen vuoden ajan Urheiluakatemian lentopalloilijoiden aamuharjoittelua. Beach volleyn osalta pilotoitiin tammikuun urheiluluokkien yläkoululeirityksessä leiritysmallia yhteistyössä JyväsLentiksen ja Lentopalloliiton kanssa. Yhteistyön tavoitteena on laajentaa beach volley -leiritys vähintäänkin liiton alueelliseksi leiritykseksi ja mahdollisesti myös toisen asteen valtakunnalliseksi valmennuskeskukseksi.

 

Jyväskylässä yhdistyvät erinomaiset olosuhteet, tukipalvelut sekä ammattitaitoinen valmennus. Oppilaitosyhteistyötä yläkoulujen, toisen asteen koulutusten sekä yliopiston ja ammattikorkeakoulun kanssa kehitetään koko ajan. Suuri osa JyLe:n aikuisjoukkueiden sekä vanhimpien juniorijoukkueiden pelaajista kuuluu jo nyt Urheiluakatemian urheilijoihin ja jatkossa mukaan akatemiatoimintaan otetaan myös muualla pelaavia Jyväskylässä opiskelevia lentopalloilijoita. Tämä mahdollistaa yksilölliset aamuharjoitusmahdollisuudet seuran iltaharjoittelun lisänä sekä akatemian kattavien tukipalveluiden hyödyntämisen opiskelu- ja urheilu-uran yhdistämiseksi.

 

Lisätiedot:

Jyväskylän Urheiluakatemia, Aki Karjalainen, 0400 247 464, aki.karjalainen@kihu.fi

JyväsLentis, Taneli Nieminen, 041 544 3664, taneli.nieminen@jyvaslentis.fi

Contact Us

Emme ole juuri nyt paikalla, mutta jätä meille tästä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Not readable? Change text.