Jyväskylän Urheiluakatemian talvilajien kuluva kausi päättyy 30.4.2019 ja samalla kaikkien talvilajien urheilijoiden sinisten harjoituspaikkarannekkeiden voimassaoloaika loppuu (30.4. klo 23.59).

Toukokuun alusta lähtien JUAssa aletaan siirtyä yhden rannekemallin käytäntöön, vaiheittain niin, että talvilajien akatemiaurheilijoille tulee 1.5. lähtien uudet punaiset rannekkeet käyttöön. Ranneke tulee olemaan nk. rajattoman käytön ranneke (harj.mahd. 2 krt/pvä). Uudelle kaudelle haetaan/ilmoittaudutaan aikaisempien vuosien tapaan, joukkueurheilijat joukkueittain/seuroittain ja yksilöurheilijat henkilökohtaisesti nettisivujen hakulomakkeen kautta.

Valmentajilla käytössä ollut punainen ranneke säilyy samana myös tulevalla kaudella. Valmentajat voivat aktivoida rannekkeensa Monnarin vahtimestareiden kopilla, uutta, kauden 2019-2020 JUAn valmentajakorttia vastaan. JUAn valmentajakortin saavat akatemiavalmennukseen osallistuvat nimetyt valmentajat (joukkueissa max. 3 valmentajaa/joukkue).

VANHAT, KÄYTÖSTÄ POISTUVAT SINISET RANNEKKEET TULEE PALAUTTAA JUA:lle! (Vanhojen rannekkeiden keräämisellä pystymme vähentämään harjoituspaikkojen käytöstä aiheutuvia kustannuksia.)

Talvijoukkuelajeissa vanhat rannekkeet kerätään ja palautetaan joukkueittain valmentajien johdolla. Talvilajien yksilöurheilijat palauttavat/toimittavat rannekkeet henkilökohtaisesti JUAn toimistolle.

JUAn toimistolla on laatikko, mihin rannekkeen voi palauttaa tai sen voi palauttaa myös uuden Akatemiarannekkeen haun yhteydessä.

Kesälajien urheilijoiden rannekkeet ovat käytössä 30.9. saakka ja he siirtyvät uusiin punaisiin rannekkeisiin 1.10.2019 alkaen, uuden kauden alkaessa.

 

Lisätietoja: Viestintä- ja palvelukoordinaattori Heli Nieminen, 050 300 5762, heli.nieminen(at)kihu.fi

Contact Us

Emme ole juuri nyt paikalla, mutta jätä meille tästä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Not readable? Change text.