Vallitsevasta korona -tilanteesta riippumatta Jyväskylän Urheiluakatemian toiminnot ovat käynnissä koko ajan. Asiantuntija- ja tukipalvelut ovat urheilijoiden ja valmentajien käytettävissä, jos ei kasvotusten niin etäyhteyden kautta toteutettuna.

Urheilulukiolaisten LIV –lääkärikierrot toteutetaan sähköpostin välityksellä ja LIV-urheilijoita on ohjeistettu asiasta Tuulevi Piesasen toimesta. Lääkärit Mira ja Salla vastaavat sähköposteihin viimeistään LIV:ien ajankohdissa ti- ja to- aamupäivisin. He neuvovat urheilijoita sähköpostitse ja tarvittaessa ohjaavat varaamaan soitto- tai vastaanottoajan.

Akatemialääkäreille (Mira ja Salla) on varattavissa sekä vastaanotto (etäyhteydellä)- että soittoaikoja. Ajanvaraukset molempiin sekä ohjeet etäyhteyteen löytyvät JUAn kotisivujen linkin kautta: https://wrui03.securasp.fi/LA2217_KiHu_WebRes/  .Huom! 30min ajat ovat vastaanottoaikoja ja 10min ajat ovat soittoaikoja!

Psyykkisen valmennuksen tuki (Marko Malvela) urheilijoille ja valmentajille, ajat varattavissa nettisivujen ajanvarauksen kautta: https://nettiaika.fi/JyvaskylanUrheiluakatemia#/

 

Tarvittaessa lisätietoja saat ottamalla yhteyttä JUAn toimistolle.

Contact Us

Emme ole juuri nyt paikalla, mutta jätä meille tästä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Not readable? Change text.