Liikuntapainotteisille linjoille haku on käynnissä nyt huhtikuussa oppilaille, jotka ovat valittu Palokan tai Kuokkalan yhtenäiskouluihin. Koulut tiedottavat hausta kouluun valituille oppilaille. Palokassa pääsykokeet liikuntalinjalle ovat jo 14.4. ja Kuokkala tiedottaa mahdollisita pääsykokeista omille oppilailleen erikseen.

Jyväskylän yläkouluissa on tarjolla liikuntapainotteisia linjoja Palokan ja Kuokkalan yhtenäiskouluissa. Urheiluluokat ovat Viitaniemen ja Kilpisen kouluissa. Urheiluluokille haku tapahtuu 6. luokan syksyllä ja liikuntapainotteisille linjoille nyt keväällä, kun koulu on tehnyt omat oppilasvalintansa ja tiedottanut valinnasta perheitä ja koululaisia.

Koulujen sivuilta löydät lisätietoja liikuntapainotteisista linjoista ja niille hakemisesta. Lisäksi koulut ovat tiedottaneet kouluun valittujen oppilaiden perheitä asiasta.

Alla vielä linkit molempien koulujen sivuille.
https://peda.net/jyvaskyla/palokankoulu/al
https://peda.net/jyvaskyla/kuokkalanyhtenaiskoulu/teksti

Contact Us

Emme ole juuri nyt paikalla, mutta jätä meille tästä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Not readable? Change text.