Liikuntapääkaupunki Jyväskylässä nuoren urheilijan polkua kehitetään luomalla uusia ja toimivia malleja nuorten urheilijoiden kaksoisuran tueksi. Nuoren urheilijan urheilustipendi on yksi muoto tukea eri ikävaiheessa olevia lahjakkuuksia. Stipendit myönnetään vuosittain nuorille yläkouluikäiselle urheilijoille, jotka toimivat urheilu- ja opiskeluympäristössään esimerkillisesti ja ovat onnistuneesti yhdistäneet koulunkäynnin ja tavoitteellisen harjoittelun. Stipendi myönnetään Jyväskylän Urheiluakatemian hallinnoimasta kaupunginjohtaja Timo Koiviston 50-vuotisjuhlastipendirahastosta lukuvuoden päätteeksi.

NELJÄ ESIMERKILLISTÄ NUORTA URHEILIJAA PERUSTELUINEEN

Vuonna 2021 Nuoren Urheilijan Urheilustipendejä jaettiin neljä kappaletta. 150 euron suuruisen stipendin saajat valikoituivat liikuntapääkaupunki Jyväskylän liikuntapainotteisista yläkouluista Jyväskylän urheiluakatemian ja koulujen yhteisen harkinnan perusteella. Alla kaikki stipendinsaajat ja lyhyet perustelut, miksi juuri he ovat valikoituneet urheilustipendin saajiksi.

Aleksi Vesala, telinevoimistelu, Kilpisen koulu – Erittäin hyväkäytöksinen, toiset huomioonottava nuori, joka on onnistunut yhdistämään tavoitteellisen urheilun ja koulun erinomaisesti lukuisista maajoukkueleirityksistä ja poissaoloista huolimatta. Aamuharjoittelu on hyödynnetty maksimaalisesti ja on esimerkillisesti ollut mukana 4. vuoden yläkoulukokeilussa. Loistava esikuva nuoremmille!

Sara Rantonen, paini, Viitaniemen koulu – Esimerkillinen ja positiivinen asenne kaikessa koulun toiminnassa ja luo aina ryhmään hyvää oppimisilmapiiriä. Monipuolinen ja tavoitteellinen urheilija, jonka opintomenestys on erinomaista.

Luka Jolanki, jääkiekko ja jalkapallo, Palokan yhtenäiskoulu – Esimerkillinen päivittäisen harjoittelun ja koulunkäynnin yhdistäminen. Hyödyntää aamuharjoittelun viikoittain sekä käyttäytyy esimerkillisesti niin koulussa kuin vapaa-ajalla. Koulutyöt hoituvat kiitettävällä menestyksellä.

Vilma Vasko, alppihiihto, Kuokkalan yhtenäiskoulu – Tavoitteellisen harjoittelun ja koulunkäynnin yhdistäminen moitteettomasti. Liikunnallisesti erittäin lahjakas ja monipuolinen urheilija, jonka käytös on esimerkillistä kaikessa koulun toiminnassa.

LÄMPIMÄT ONNITTELUT KAIKILLE STIPENDIN SAAJILLE!

Contact Us

Emme ole juuri nyt paikalla, mutta jätä meille tästä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Not readable? Change text.