Jyväskylän Urheiluakatemian toisen- ja korkea-asteen opintostipendien hakuaika on käynnissä!

Toisen asteen urheilijan opintostipendin tarkoituksena on tukena määrätietoisesti harjoittelevia huipulle tähtääviä urheilijoita. Stipendi on suunnattu pääsääntöisesti kansallisen ja maajoukkuetason urheilijoille. Stipendi voidaan myöntää sekä ammatillisessa- tai lukiokoulutuksessa opiskelevalle.

Korkea-asteen opintostipendin tarkoituksena on tukea niitä opiskelevia urheilijoita, jotka eivät opintojen viivästymisen tai muun syyn takia saa opintososiaalisia etuja tai joiden taloudellinen tilanne vaikeuttaa opintojen etenemistä. Stipendit pyritään kohdentamaan opintojen loppuvaiheessa oleville.

Opintostipendirahastojen yleiset säännöt:                            

  1. Hakijalta edellytetään Urheiluakatemian jäsenyyttä.
  2. Hakijalla täytyy olla opiskeluoikeus Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön urheiluakatemiaohjelman yhteistyöoppilaitoksessa.
  3. Stipendi voidaan myöntää urheilijalle enintään 3 kertaa. (Yläkoulun tai toisen asteen opintojen aikana kerran sekä korkea-asteella opiskellessa kahdesti.

Toisen- ja korkea-asteen opintostipendien hakuaika on 20.12.2021 saakka. Hakeminen tapahtuu hakulomakkeella, joka tulee olla toimitettuna hakulomakkeessa mainittuine liitteineen Jyväskylän Urheiluakatemian toimistolla 20.12.2021 mennessä. Hakemuksen voi toimittaa postitse, sähköpostin liitteenä tai tuomalla JUAn toimistolle, sähköpostitse: heli.nieminen@jklura.fi , postitse tai toimitettuna: Rautpohjankatu 6, 40700 Jyväskylä.

Hakulomake löytyy TÄSTÄ

Contact Us

Emme ole juuri nyt paikalla, mutta jätä meille tästä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Not readable? Change text.