Aamuharjoittelua järjestävät joko oma seurasi tai yhteistyöseurasi ja Jyväskylän Urheiluakatemia. Kaikkien aamuharjoitteluun osallistuvien on ilmoittauduttava aamuharjoituksiin alla olevan ilmoittautumislinkin kautta. Jos uuden jakson alussa lukujärjestyksen vaihtuessa tai muun syyn takia milloin tahansa osaliistumisesi aamuharjoituksiin muuttuu, niin tee ilmoittautuminen uudestaan.

Ilmoittaudu aamuharjoitteluun tämän sivun kautta vasta sen jälkeen kun olet saanut sovittua mahdolliset aamuharjoittelun kanssa samaan aikaan olevat oppitunnit. Jos joudut olemaan pois oppitunneilta aamuharjoittelun takia, niin kirjoita myös ”MUUTA”-kohtaan lyhyesti mitä olet sopinut  opettajan kanssa (esim. voin osallistua joka toinen kerta keskiviikon aamuharjoituksiin ja joka toinen kerta olen tunnilla).

Jyväskylän Urheiluakatemian yleisvalmennuksen aamuharjoittelu käynnistyy avoimena kaikille viikolla 37. Yleisvalmennukseen kokoontumiset maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8.00 Monitoimitalon kuntosalin vieressä. Harjoituspaikkana toimii telinesali. Lajiharjoitusten ajankohdat ja paikat ilmoittaa lajin valmentajat.

Huomaathan, että ensisijaisesti aamuharjoitteluun pyritään päästämään keskiviikko aamuna. Maanantaita pyydetään vapaaksi oppitunneista vain poikkeustapauksissa. Jos maanantai aamu on oppitunneista vapaa, niin silloin aamuharjoitteluun voi myös osallistua. Urheiluluokkalaisilla ma ja ke aamut ovat automaattisesti vapaina oppitunneista. Merkkaa ilmoittautumislomakkeen kohtiin ma ja ke aamujen harjoituksiin kyllä/ei riippuen siitä aiotko osallistua kyseiseen harjoitukseen vai et.

 

AAMUHARJOITTELUUN ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU TÄSTÄ. 

 

Contact Us

Emme ole juuri nyt paikalla, mutta jätä meille tästä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Not readable? Change text.