Jyväskylän urheiluakatemia tarjoaa yhdessä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa urheilijoilleen mahdollisuuden suorittaa 15op urheiluakatemia-opintoja. Opinnot tukevat urheilu-uran ja opintojen yhdistämistä ja ne ovat tarkoitettu urheiluakatemian urheilijoille opppilaitoksesta riippumatta. Joten olitpa siis lukion, ammattikoulun, yliopiston, ammattikorkeakoulun, avoimen yliopiston tai avoimen amk:n opiskelija voit valita opintoja. Muistathan kuitenkin ensin jutella asiasta oman tutoropettajasi/koulutusvastaavasi kanssa, joiden kanssa voit sopia tarkemmin kyseisten opintopisteiden sijoittamisesta/hyväksiluvuista juuri sinun opintoihisi sopivaksi.

Opintokokonaisuuteen kuuluu 3 osakokonaisuutta ja niitä voi suorittaa omien valintojen ja mahdollisuuksien mukaan joko vain yhden tai vaikka kaikki kolme. Opintokokonaisuudet ovat Urheilijan hyvinvointi (osa1), Urheilijan yhteistyösuhteet (osa2) ja Urheilijan urasuunnittelu (osa3).

Ilmoittautuminen opintoihin tapahtuu kaikille muille paitsi JAMK:in omille opiskelijoille avoimen AMK:n kautta. JAMK:in omat opiskelijat ilmoittautuvat kursseille normaalisti ASIO:ssa tai suoraan sähköpostilla opinnoista vastaaville opettajille Aila Ahoselle tai Pia Kreusille.

Ilmoittautumislinkki avoimen AMK:n kautta ilmoittautumiseen:
https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Avoin-AMK/Koko-opintotarjonta/Liiketalouden-ala/

Linkki JAMK:in akatemiasivuille:
https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/urheiluakatemia/

Tutustu opintokokonaisuuteen ja sen sisältöihin tästä

Contact Us

Emme ole juuri nyt paikalla, mutta jätä meille tästä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Not readable? Change text.